AFAMIA CUISINE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2092 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Afamia Cuisine. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 19:41 Heerlijk! Pasta en kapsalon gekozen, beiden waren heerlijk en goede grote porties
14 jul 2024 om 18:46 Lekker eten
12 jul 2024 om 19:54 Lekker optijd
12 jul 2024 om 19:33 Was missing spar ribs. Not good restaurant don't order from here.
9 jul 2024 om 21:59 Op afgesproken tijd bezorgd en lekker gegeten en goed warm. Heerlijke kipburger!
9 jul 2024 om 20:20 Wij bestellen regelmatig de kapsalon, zowel de gewone als met kip en zijn daar erg tevreden over. De losse salade is ook heel fijn, daar bestel ik dan een extra saus voor.
9 jul 2024 om 19:57 Heerlijk eten, ruim vlees op broodje doner en turkse pizza. Pizza was super lekker! Zeker een aanrader
9 jul 2024 om 5:23 Meestal super lekker eten, alleen dit keer niet de kapsalons waren teleurstellend de patat die amper gefrituurd is half gaar vol met vet in je bakje ligt erg jammer.niet van jullie gewend
3 jul 2024 om 0:41 Om een lang verhaal kort te maken. Normaal geef ik 5 sterren voor het eten en de snelle bezorging maar vandaag wil ik ze niet eens 1 ster geven door de slechte klantenservice. Mij zijn ze kwijt als vaste klant.
2 jul 2024 om 20:42 Duurde even maar was het wachten meer dan waard. Heerlijk gegeten
2 jul 2024 om 16:55 Altijd lekker bij deze toppers!!!
1 jul 2024 om 21:11 Kapsalon okay Kipdoner én kipsaté slecht